Megannyi élménnyel várunk

Szeretnénk minden korosztály számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget nyújtani, így az alábbi kalandokban lehet részed, ha hozzánk látogatsz

botiék.jpg

Pónilovaglás- HAMAROSAN

Boti és Marcipán jótékony hatása a picúrokra kétségtelen. A gyermekek szemmel láthatóan boldogabbak, nyugodtabbak, a lovaglás során végig koncentrálnak, így nem csak a gerinc izmaikat eddzük, hanem mentális képességeiket is. Szívből ajánljuk a pónik közelségét a zárkózottabb gyermekek részére is, csodát tesznek.

NERF pálya

Ha a nyugalom mellett egy kis izgalomra vágytok, akkor szálljatok be a szalmabálák között zajló csatába.

nerf.jpg
csacsi ertetés.jpeg

Etetés

Lehetőségetek van tanya csemegénkkel belopni magatokat lakóink szívébe - hisz tudjátok, sokunk szívéhez a hasunkon át vezet az út.

Születésnap

Varázsoljatok egy felejthetetlen születésnapot az ünnepeltnek, keressetek bátran minket, legyen szó akármilyen tematikájú mulatságról, örökre szóló élmény marad.

noel szülinaő.jpg
piknik (1).jpeg

PIKNIK

Gyertek ki ebbe a falusi festői környezetbe a nyugalom szigetére, és feküdjetek ki a fűbe, pihenjetek!
Legyen szó akár egy rendhagyó családi fotózásról, baráti összejövetelről, romantikus randevúról, születésnapról- nálunk jó helyen vagytok, várunk szeretettel a piros-fehér kockás pokrócunkon.

Noel mezítlábas ösvénye

Gyere, és tapasztald meg Te is, hogy milyen érzés - többek között - kisebb folyami kavicsokon, fakérgen, tobozokon, vagy homokban járni! Az eltérő anyagokon sétálva természetes, változatos talpmasszázsban részesülünk - minden felület más-más talpi reflexpontot stimulál. A mezítlábas túra erősíti az érfalakat, felfrissít, jótékonyan hat az ér-, és idegrendszerre, és erősíti az izomzatot is.

mezitlábas.jpg